Diensten

Met TJ Bedrijfsdiensten heeft u maar één aanspreekpunt nodig voor alle denkbare soorten reiniging en onderhoud in en om uw pand. Dit varieert van de dagelijkse of periodieke schoonmaak tot gespecialiseerde gevelreiniging of vloeronderhoud. Maak hieronder een keuze voor meer informatie:

 • Glasbewassing

  Met TJ Bedrijfsdiensten bent u verzekerd van goed uitzicht. Alle soorten ramen en kozijnen worden op een professionele wijze gereinigd. Middels glasbewassing wordt de uitstraling van uw bedrijfspand verhoogt. Daarnaast zorgen schone ramen voor een representatieve omgeving en meer daglicht. Ramen en kozijnen raken vervuild door stof, uitlaatgassen, zand en regen. Regelmatig onderhoud van glas en kozijnen is van belang en zorgt ervoor dat zowel zichtbaar als onzichtbaar vuil wordt verwijderd. Glasbewassing zorgt er dus voor dat de levensduur van verlengd wordt.

   

  Lees meer
 • Binnenreiniging

  TJ Bedrijfsdiensten kan alle interne schoonmaakheden professioneel voor u verzorgen. Kies een submenu voor gedetailleerde informatie.

  Lees meer
 • Buitenreiniging

  Met TJ Bedrijfsdiensten is het buitenaanzicht van uw pand en de omgeving altijd verzorgd. Kies een submenu voor gedetailleerde informatie.

  Lees meer
 • Specials

  Naast de reguliere schoonmaakdiensten biedt TJ Bedrijfsdiensten ook speciale services aan. Kies een submenu voor gedetailleerde informatie.

  Lees meer