Huismeesterservice

Het is van belang om een persoon aan te stellen die verantwoordelijk is voor de representatieve, veilige en ordelijke omgeving van een bedrijfspand. Het continue controleren van kwaliteit is hierbij essentieel. TJ-Bedrijfsdiensten zet voor diverse branches een huismeesterservice in om toezicht te houden. Daarbij dienen onze huismeesters als eerste aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers als het gaat om problemen. Onze huismeesterservice houdt in dat wij een sociale functie creëren binnen uw omgeving.

Werkzaamheden

Onze medewerkers verzorgen al jarenlang met veel precisie bij diverse soorten organisaties de schoonmaak en schoonmaakonderhoud. Onze huismeesters zijn juist opgeleid en inzetbaar in verschillende branches. Onze huismeesterservice ziet er als volgt uit:

  • Het periodiek inspecteren van ruimtes, bijvoorbeeld trappenhuizen, gemeenschappelijke ruimtes, gangen, bedrijfspanden en de directe omgeving van het pand.
  • Dienen als eerste aanspreekpunt in geval van problemen.
  • Kwaliteitsbewaking; toezien op de goede uitvoering van schoonmaakwerkzaamheden.
  • Het verrichten van onderhoudswerkzaamheden en eventueel klusjes, zoals het herstellen van kleine gebreken.

Meer dan alleen huismeesterservice

TJ Bedrijfsdiensten is al jarenlang gespecialiseerd in de huismeesterservice toegepast in de meest uiteenlopende branches. Wij bieden naast huismeesterservice ook veel meer diensten:

Benieuwd naar onze diensten en wat TJ Bedrijfsdiensten voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op of maak online een afspraak!

Terug naar het overzicht

Afspraak maken?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Algemene gegevens
  • *
  • *
  • *

Velden met een * zijn verplicht

Referenties

Nieuws over deze dienst

  1. Sanitaire voorzieningen