Schoonmaakonderhoud

Schoonheid is een kwestie van smaak. Schoonmaken is voor ons echter een concreet begrip: iets is schoon of iets is niet schoon. U wilt graag een schoon bedrijf waar medewerkers zich op hun gemak voelen en dat representatief is. De dienstverlening van TJ Bedrijfsdiensten staat o.a. voor het schoonmaakonderhoud van VVE’s, kantoren, corporaties en diverse branches.

Maatwerk schoonmaakonderhoud

​Omdat iedere pand anders is en iedere klant andere behoeften kent, maakt TJ Bedrijfsdiensten een duidelijk werkplan op maat voor de dagelijkse en periodieke schoonmaakonderhoud. Daarnaast zorgt TJ Bedrijfsdiensten voor een logboek op locatie, waarin op-/ aanmerkingen en bijzonderheden kunnen worden vermeld.

Wij zijn onderscheidend in schoonmaakonderhoud. De wensen van de klant combineren wij met onze vakkundige services en medewerkers. Wij zijn er van bewust dat onze schoonmaakonderhoud u niet mag storen in uw werkzaamheden. Ons schoonmaak onderhoud heeft nog veel meer voordelen:

 • Branche specifiek maatwerk;
 • Onze medewerkers zijn altijd vriendelijk en correct;
 • Maatschappelijk verantwoord;
 • Innovatieve methodes;
 • Continue kwaliteitscontroles.

Frequente controle

Opgeleverd werk wordt frequent gecontroleerd. Je kunt natuurlijk niet zomaar van jezelf zeggen dat je Sterk in Schoonmaak bent. Heeft u vragen? De rayonmanager is eenvoudig bereikbaar en controleert met regelmaat de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden. Door deze korte lijnen zijn aanpassingen en incidentele verzoeken snel te realiseren.

TJ Bedrijfsdiensten; meer dan alleen schoonmaakonderhoud

TJ Bedrijfsdiensten is al jarenlang gespecialiseerd in het schoonmaakonderhoud van de meest uiteenlopende bedrijfspanden. Naast schoonmaakonderhoud bieden wij ook veel meer diensten aan t.b.v. binnenreiniging, zoals:

Bent u benieuwd in onze diensten en hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn? Graag vertellen wij u in een persoonlijk gesprek wat wij voor u kunnen betekenen. Maak een afspraak of bel 0314 35 44 79

 

schoonmaakonderhoud1

 

 

 


Terug naar het overzicht

Afspraak maken?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Algemene gegevens
 • *
 • *
 • *

Velden met een * zijn verplicht

Referenties

Nieuws over deze dienst

 1. SaZa Topsporthal Doetinchem
 2. Sanitaire voorzieningen
 3. Stoelen Reiniging bij Globe security
 4. Schoonmaakkwaliteit verhoogt productiviteit
 5. Reinigen kozijnen Poli Zuid