Glasbewassing

Met TJ Bedrijfsdiensten bent u verzekerd van goed uitzicht. Alle soorten ramen en kozijnen worden op een professionele wijze gereinigd. Middels glasbewassing wordt de uitstraling van uw bedrijfspand verhoogt. Daarnaast zorgen schone ramen voor een representatieve omgeving en meer daglicht. Ramen en kozijnen raken vervuild door stof, uitlaatgassen, zand en regen. Regelmatig onderhoud van glas en kozijnen is van belang en zorgt ervoor dat zowel zichtbaar als onzichtbaar vuil wordt verwijderd. Glasbewassing zorgt er dus voor dat de levensduur van verlengd wordt.

 

Neem bijvoorbeeld Ziekenhuis Rijnstate in Arnhem. Zij rekenen erop dat wij ervoor zorgen dat patiënten en bezoekers een schoon uitzicht hebben op het ziekenhuis én de buitenwereld.

Wij leveren glasheldere diensten voor o.a.:

Innovatieve methodes

Wij maken gebruik van innovatieve methodes om uw ramen schoon te krijgen. Onze glasheldere diensten zijn:

Jarenlang ervaring

Ramen diensten structureel schoongemaakt te worden. Glasbewassing is een vak dat TJ Bedrijfsdiensten tot in de details beheerst. Wij hebben jaren ervaring in glasbewassing en zorgen voor hoogwaardig kwaliteit. Jaren leveren wij schoonmaakwerk voor bedrijven in de omgeving Doetinchem en Arnhem. Onze vriendelijke en vakkundige medewerkers – en de mensen die wij inschakelen volgens het principe van duurzaam arbeid – worden op reguliere basis geschoold. Dagelijks zorgen zij dat ruiten en kozijnen bij bedrijven weer fris worden. Zowel aan de buitenzijde, als de binnenzijde. 

Maatwerk glasbewassing

Glasbewassing is maatwerk. TJ Bedrijfsdiensten levert branche specifieke maatwerk glasbewassing. De frequentie van glasbewassing is afhankelijk van de locatie en de ligging. Over het algemeen raken glas en gevels sneller vervuild op een industrieterrein of naast een drukke weg. Daarom combineren wij uw wensen met onze kennis.

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen middels onze glasbewassing service? Maak een afspraak of neem contact op!


Terug naar het overzicht

Afspraak maken?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Algemene gegevens
  • *
  • *
  • *

Velden met een * zijn verplicht

Referenties

Nieuws over deze dienst

  1. SaZa Topsporthal Doetinchem
  2. Zorg & Schoonmaak
  3. Opleveringschoonmaak Reinigingspartner