Over TJ

TJ Bedrijfsdiensten; Hét schoonmaakbedrijf van de Achterhoek

TJ Bedrijfsdiensten is een schoonmaakbedrijf gevestigd in de Achterhoek. Voor iedere branche hebben wij de juiste opgeleide professionals.

Schoonmaakdiensten

Met een groot en divers dienstenaanbod voor bedrijven, maakt TJ Bedrijfsdiensten dé juiste partner voor uw onderneming in de Achterhoek. Met een verantwoorde instelling en het juiste materiaal, voeren wij elke klus zorgvuldig en effectief uit, zonder u hierbij te storen.

Wij zijn gespecialiseerd in o.a:

Iedere pand is anders, waardoor iedere klant andere behoeften heeft. Onze medewerkers – en de mensen die wij inschakelen volgens het principe van duurzaam arbeid – worden op reguliere basis geschoold. Opgeleverd werk wordt frequent gecontroleerd. Hierdoor is TJ Bedrijfsdiensten Sterk in Schoonmaak.

Referenties in de Achterhoek

Onze opdrachtgevers in de regio Achterhoek kunnen erop rekenen dat TJ Bedrijfsdiensten schoon maatwerk levert. A&M Impact, Rabelink Logistics, Schouwburg Amphion en Mombarg Beton zijn een aantal voorbeelden van onze tevreden klanten in de Achterhoek.
Daarnaast leveren wij ook schoon maatwerk voor Ziekenhuis Rijnstate in Arnhem. Zij rekenen erop dat patiënten en bezoekers een schoon uitzicht hebben.

TJ Bedrijfdiensten is Sterk in Schoonmaak. Dit komt niet alleen door (branche)specifieke kennis van zaken, maar ook door een gestroomlijnde organisatie. Op de subpagina's leest u daar meer over:

Wenst u ook schoon maatwerk? Neem dan vrijblijvend contact op via ons contactformulier of bel naar 0314 – 35 44 79